Schoolreisjes

school-bus-cartoon-7

Reserveren

Scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn van harte welkom. U kunt terecht vanaf 8:30 uur (in overleg). We willen graag dat scholen reserveren, ongeacht of u het paviljoen gebruikt of niet. Zo voorkomen we dat het te druk wordt (max. 300 kinderen) en er teveel scholen tegelijk in de speeltuin zijn. De toegang tot de speeltuin kan worden geweigerd, indien er niet is gereserveerd.

Reserveren kan alleen online via deze link, 7 x 24 uur, dus svp niet telefonisch, via email of in de speeltuin zelf. U krijgt automatisch een email met een bevestiging. Bewaar deze email goed, omdat u daarmee altijd kunt zien welke reservering u heeft gemaakt. Bovendien kunt u met de link in deze email ook de reservering afzeggen als u dat wenst.

reserveren[1]

Hoe werkt het online reserveren

Schoolreisjes kunt u boeken van 9:00 tot 12:00 en van 12:00 tot 15:00. U mag ook de ochtend en middag reserveren als u dat wilt. Daartoe kunt u 2 aparte boekingen maken: voor de ochtend en de middag.

Per ochtend of middag kunnen er maximaal 300 kinderen komen. Daarom dient u bij de reservering aan te geven met hoeveel kinderen u komt. Als er op dezelfde dag al andere scholen staan gepland, kunt u dus met minder dan 300 kinderen komen. Als u reserveert, kunt u zien als het maximum op een dag is bereikt (rode kleur) en als er nog plekken vrij zijn (groene kleur). U dient minimaal 1 dag van te voren te reserveren.

Indien het bezoek om welke reden dan ook niet door kan gaan, willen we dat graag weten. Indien u niets van zich laat horen, laat u een vrijwilliger namelijk voor niets op u wachten. Ook kan er (bij tijdige afzegging) eventueel nog een andere school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal worden ingepland. Afzeggen kan via een link in de bevestigings email en er zijn geen kosten aan verbonden..

Kosten

Scholen betalen € 1,25 per kind, volwassenen zijn gratis. Graag contant en liefst gepast betalen aan de beheerder/ster bij aankomst. U kunt bij ons niet pinnen. Men kan een kwitantie krijgen.

Faciliteiten en paviljoen

U kunt bij ons zelf koffiezetten met onze koffiezetapparaten. Neem dan wel koffie, thee, suiker, melk, bekertjes, lepeltjes e.d. mee. U kunt ook een kan koffie of thee bestellen bij de beheerder à € 3,- voor koffie en € 1,50 voor thee. U kunt natuurlijk ook zelf gezette koffie, thee en andere drankjes zelf meenemen.

U kunt gebruik maken van:

  • Koffiezetapparaten (zie hierboven)
  • waterkoker, thermoskannen en mengkan voor het aanmaken van limonade
  • koelkast met vriesvak, aanrecht, gootsteen met warm water, magnetron
  • dienbladen
  • radio/cassette/cd-speler
  • wc-papier voor de toiletten
  • In het paviljoen is een EHBO koffer (inclusief koude kompressen) aanwezig. Vraag de beheerder om hulp bij eventuele ongelukjes.

U kunt de beheerder eventueel vragen om friet te bestellen bij een cafetaria in de buurt. Betalen van de friet graag rechtstreeks aan de bezorger. Wij vragen u om het paviljoen weer schoon achter te laten.

Schoolreisjes die geen gebruik maken van het paviljoen

Scholen kunnen natuurlijk ook gewoon de schoolreisjes in de speeltuin houden zonder gebruik te maken van het paviljoen. Wel verzoeken we u ook te reserveren. Voor de veiligheid van de kinderen laten we maximaal 300 kinderen toe in de speeltuin. Veiligheid van de kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Reserveren is tevens nodig aangezien er in het geval van een schoolreisje een beheerder aanwezig dient te zijn. De prijs is € 1,25 per kind en volwassenen zijn gratis.