Kinderfeestjes

In onze speeltuin kunnen ook kinderfeestjes worden gegeven!

Reserveren kan alleen online via deze onderstaande links, 7 x 24 uur, dus svp niet telefonisch, via email of in de speeltuin zelf. U krijgt automatisch een email met een bevestiging. Bewaar deze email goed, omdat u daarmee altijd kunt zien welke reservering u heeft gemaakt. Bovendien kunt u met de link in deze email ook de reservering afzeggen als u dat wenst.

Er zijn 4 tafels beschikbaar om te reserveren: 3 tafels van 12 personen (binnen en buiten), en 1 tafel van 16 personen (alleen binnen).

 

 

Hoe werkt het online reserveren

Feestjes zijn te boeken op woensdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag met een vast tijdslot van 14:00 tot 17:00. U kunt eventueel eerder komen en langer blijven in de speeltuin maar het paviljoen is open en de vrijwilliger is aanwezig tussen 14:00 en 17:00.

paviljoenEr zijn 4 tafels beschikbaar om te reserveren: 3 tafels van 12 personen (binnen en buiten), en 1 tafel van 16 personen (alleen binnen). Binnen is in het paviljoen en buiten is onder de veranda van het paviljoen. U kunt voor de tafel van 12 personen een voorkeur voor binnen of buiten aangeven, maar op de dag zelf bepaalt de beheerder of het binnen of buiten wordt. Voor feestjes met meer mensen dan er aan 1 tafel passen, kunt u meerdere tafels boeken. Als u reserveert, kunt u zien welke tafels op welke dagen al bezet zijn (rode kleur) en welke vrij zijn (groene kleur).

Indien het kinderfeestje om welke reden dan ook niet door kan gaan, willen we dat graag weten. Indien u niets van zich laat horen, laat u een vrijwilliger namelijk voor niets op u wachten. Ook kan er (bij tijdige afzegging) eventueel nog een ander kinderfeestje worden ingepland. Afzeggen kan via een link in de bevestigings email en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kinderfeestjes, waarbij gebruik wordt gemaakt van het paviljoen:

Kinderfeestjes in het paviljoen kunnen gehouden worden op woensdag-, zaterdag- of zondagmiddag tussen 14.00 – 17.00 uur. Er is dan een beheerder/ster aanwezig. De kosten voor kinderfeestjes in het paviljoen bedragen € 1,25 per persoon (kinderen en volwassenen). Betaling van het kinderfeestje graag contant aan de beheerder/ster bij aankomst. U kunt bij ons niet pinnen. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het paviljoen (zie hieronder). U kunt bij ons zelf koffiezetten met onze koffiezetapparaten. Neem dan wel koffie, thee, suiker, melk, bekertjes, lepeltjes e.d. mee. U kunt ook een kan koffie of thee bestellen bij de beheerder à € 3,- voor koffie en € 1,50 voor thee. Het staat u natuurlijk ook vrij om zelf gezette koffie, thee en andere drankjes van thuis mee te nemen.

U kunt in het paviljoen gebruik maken van:

  • koffiezetapparaten (zie hierboven)
  • waterkoker, thermoskannen en kan voor het aanmaken van limonade
  • koelkast met vriesvak, aanrecht, gootsteen met warm water, magnetron
  • dienbladen
  • radio/cassette/cd-speler
  • wc-papier voor de toiletten

De jarige krijgt een versierde stoel en mag een cadeautje uitkiezen uit de cadeautjes-la. Voor de ouders / begeleiders zijn er 2 kopjes koffie of thee gratis. U kunt bij ons geen frisdranken en versnaperingen kopen. Deze dient u zelf mee te nemen. Uiteraard zijn alcoholische dranken niet toegestaan. We vragen u verder om bekers, bordjes en bestek zelf mee te nemen. U kunt de beheerder eventueel vragen om friet te bestellen bij een cafetaria in de buurt. De friet wordt om ca. 16.30 uur bezorgd. Betaling is rechtstreeks aan de bezorger.

We vragen u om het paviljoen weer schoon achter te laten.

Kinderfeestjes die geen gebruik maken van het paviljoen:

Kinderfeestjes kunnen natuurlijk ook in de speeltuin worden gehouden, zonder gebruik te maken van het paviljoen. De bijdrage is vrijwillig, richtbedrag is € 1,00 per kind (in de paddenstoel bij de entree).